mobile
mobile mobile

Website Analysis

Koronavirus.gov.mk

Last Analyzed : 25.06.2020
 • Website Age n/a
 • Alexa Rank224.279
 • Country imgNorth Macedonia
 • IP Address 95.156.8.10
META INFORMATION icon
Title
Најнови информации за Коронавирус во РСМ - Влада.мк
Description
Сите најнови информации со мерките и превенцијата на ширењето на Коронавирусот во Северна Македонија. Јави се на 008 002 03. Од сите нас зависи!
Keywords
-
Content Type
utf-8
No Meta Name Value
1 robots max-snippet:-1, max-image-preview:large, max-video-preview:-1
2 viewport width=device-width, initial-scale=1.0, maximum-scale=1.0, user-scalable=0
SEARCH ENGINES icon
Search Engine Index Image Index Backlink
img N/A N/A N/A
Alexa rank
Country Name Macedonia
Country Rank 190
Reach Rank 209573
Daily unique visits 1575
Daily Page Views 6300
Income Per Day 17.64
Estimated value 12700.8
ALEXA GRAPHICS icon
img
GENERAL HTML INFORMATION icon
Type Status
HTML 5 img
Responsive Website img
HTML SIZE INFORMATION icon
Text / Code Ratio 6.27 %
koronavirus.gov.mk has a website text/code ratio of 6.27 %. Search engine crawlers tend to not pick up pages with inadequate content.
IMPORTANT HTML TAGS AND COUNTS icon
Titles icon
 • H13
 • H221
 • H31
 • H411
 • H50
 • H61
H1
No Text
1 Официјални информации за коронавирус во Северна Македонија
2 Чувствувате симптоми?
3 0800 002 03
H2
No Text
1 Министерот Поповски: Со алатката за Фискална транспарентност пред јавноста ги отвораме сите донации наменети за КОВИД-19, градиме отворени и транспарентни институции и ставаме крај на лажните вести
2 Филипче: Болнички капацитети има, системот може да го одржиме – граѓаните треба да помогнат со почитување на мерките
3 Д-р Стевановиќ: 50 проценти од пациентите кои починале од КОВИД-19 се донесени на лекување предоцна
4 Побарај помош
5 Последни вести
6 Д-р Скано СЗО Европа: Импресиониран сум од посветеноста на здравствените работници, официјалните здравствени лица и сите оние кои неуморно работат за да ги заштитат луѓето од Ковид-19
7 Денеска се регистрирани 153 нови случаи на ковид 19 – вкупната бројка на дијагностицирани 5595, оздравени се 75 пациенти – починати се 6 лица
8 Филипче и д-р Скано СЗО Европа: Одговорот на Владата беше агилен, силен и навремен – повторното појавување на случаите може да се менаџира
9 ЗАШТИТИ СЕ ОД КОРОНА ВИРУСОТ
10 Економски мерки
H3
No Text
1 Да го запреме ширењето на вирусот заедно. aктивирај ја апликацијата сега!
H4
No Text
1 Како да се заштитам?
2 Кои се симптомите?
3 Правилна изолација
4 Државата спасува работни места, 14.500 ден. месечно по вработен за април и мај, во фирми погодени од кризата
5 Се запира Законот за извршување до крајот на јуни
6 Паричен надоместок за граѓаните што останале без работа поради кризата, во висина од 50% од просечната плата на работникот
7 Се забранува отворање на стечајна постапка
8 50 милиони евра евтини кредити од Развојната банка за заштита на ликвидноста на компаниите
9 Парична помош за спортисти и уметници
10 Dynamic t***le for modals
H6
No Text
1 Дознај повеќе
Text Styling icon
 • STRONG1
 • B0
 • EM0
 • I0
 • U0
 • CITE0
STRONG
No Text
1 Економски мерки
WEBSITE SERVER INFORMATION icon
 • Service Provider (ISP)
 • TMMK
 • Hosted IP Address
 • 95.156.8.10
 • Hosted Country
 • imgNorth Macedonia
 • Host Region
 • Grad Skopje , Skopje
 • Latitude and Longitude
 • 41.9947 : 21.4369
SOCIAL NETWORKS icon
Social Count
Facebook Total 0
Facebook Share Count 0
Facebook Like Count 0
Facebook Comment Count 0
Facebook Comment Count 0
Facebook Click Count 0
LinkedIn Share Count 0
Pinterest Share Count 0

SHARE THIS ANALYSIS

COMMENTS (0)

POST A COMMENT